3D Gaming

3D games kent iedereen natuurlijk wel en de 3D tv is ook aan een opmars begonnen. Bij Sony zijn ze er dan ook volop mee bezig om deze twee te combineren. De eerste games in 3D zijn inmiddels al beschikbaar en er zijn reeds vele titels aangekondigd voor 2011. Je moet natuurlijk wel een 3d-tv hebben en een Playstation 3.

Nintendo pakt het anders aan met de nintendo 3DS, dit is een portabele spelcomputer waarop je zonder bril 3D- spellen kunt spelen.

Aantrekkelijk

Het is aantrekkelijk om op deze manier te gamen doordat je meegesleurd wordt in het spel en het is een stuk realistischer dan de huidige spellen. Het wordt meer een ervaring dan een spelletje.

Inspirerend

Het is inspirerend hoe snel deze manier van gaming aanslaat, een van de eerste downloads een demo van Killzone 3 is door één op de vijf gamers in de 3D – versie gedownload. Ieder zichzelf respecterende game- en consoleproducent zal zich in de 3D markt moeten storten om te overleven.

Potentieel

Deze manier van gamen heeft zeker potentie, er zullen in de toekomst steeds meer games in 3D uitkomen en deze zullen ook sterk verbeteren waardoor de volledige doelgroep uiteindelijk over zal stappen naar deze game- ervaring. Hieronder nog een filmpje over 3D – gaming uit 2009.

Bronnen:

http://www.eurogamer.nl/articles/2011-03-22-ps3-leider-in-3d-ervaring-in-2011

http://blog.us.playstation.com/2011/03/22/ps3-leads-3d-in-2011/

Nintendo reclame van TV

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: