bestaande producten, nieuwe toepassingen

Clear Blue Hawaii is een bedrijf wat watersportproducten maakt. Zij hebben sinds kort een speciale kajak gemaakt die bijna volledig transparant en enorm sterk is. Maar dit is slechts een voorbeeld van een bestaand product dat in een nieuw jasje is gestoken en voor een nieuwe belevenis zorgt. We zullen steeds meer producten zien waarbij dit het geval is en die ons bijna altijd een compleet nieuwe ervaring bezorgen.

Aantrekkelijk

Saaie producten worden aantrekkelijk omdat ze een nieuwe ervaring met zich mee brengen, in dit geval zorgt de transparantie van de kajak ervoor dat je naar het zeeleven kan kijken, er ontstaat dus een soort combinatie tussen snorkelen en kajakken. Een andere interessante combinatie die niet lang meer wegblijft is de combinatie van een tablet en een laptop.

Inspirerend

Het is inspirerend hoe deze producten zijn vormgegeven en de achterliggende techniek die toegepast is. Door deze ontwikkelingen zullen wellicht weer nieuwe ideeën ontstaan en uiteindelijk weer nieuwe producten op de markt komen.

Potentie

Het combineren van producten heeft zeker potentie omdat deze voor nieuwe en verschillende doeleinden te gebruiken worden. In de toekomst zullen er steeds meer multifunctionele combinaties komen die ook verder ontwikkeld kunnen worden.

Bronnen:

http://www.scienceofthetime.com/cool/clear_blue_hawaii_2010_molokini/

http://www.clearbluehawaii.com/web/category/policarbonate_kayaks/molokini.html

http://solutions.us.fujitsu.com/www/content/products/Tablet-PCS/History/tablet-pc-history_28.php

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: