Nails of Bliss

Veel mensen zullen in eerst instantie zeggen ‘een spijkerbed, om te ontspannen?’ Ja dat lees je goed, door op een spijkerbed te gaan liggen kun je volledig tot rust komen, daarom is dit helemaal cool & relax. Deze bedden werden door Indiase fakirs gebruikt om lichaam en geest in balans te brengen, dit is in tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt. Zo zouden de Indiase fakirs deze bedden gebruiken om aan te tonen dat ze pijn konden weerstaan. Er is sinds kort een praktische versie van het spijkerbed te koop in de vorm van een katoenen mat met plastic nageltjes.

Aantrekkelijk

De spijkermat zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen, door een half uurtje per dag op deze mat te gaan liggen kunnen mensen even ontspannen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en je lichaam maakt een stof aan genaamd endorfin waardoor je een gevoel van welbevinden krijgt. Bovendien is de mat voor de meeste mensen in onze samenleving betaalbaar.

Inspirerend

Het is inspirerend om te zien dat oude gebruiken opnieuw toegepast worden en dat in Zweden, waar deze mat ontwikkeld is, bijna iedereen een exemplaar thuis heeft liggen. Ook is het inspirerend dat de mat nu geëxporteerd wordt naar Nederland en wellicht ook naar andere landen.

Potentie

Deze nieuwe manier van ontspannen heeft zeker potentie, zoals al gezegd wordt deze mat nu al geëxporteerd en zal de vraag alleen maar toenemen. Steeds meer mensen leven een drukker bestaan en zoeken naar nieuwe manieren om even te ontspannen, deze mat sluit daarbij aan.

Bronnen:

http://www.leisureindex.nl/?p=1841

http://www.wellvit.nl/nl/nails-of-bliss.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: