Icepower

Icepower is een verkoelende gel die het makkelijker maakt om te bewegen, er zijn alleen natuurlijk stoffen gebruikt in tegenstelling tot andere spiermiddelen. Het is te gebruiken voor een snelle, langdurige en effectieve klachtenvermindering, betere doorbloeding en snel herstel bij o.a. overbelaste spieren, blessures, krampen, zwellingen, shinsplints, spier- en gewrichtsklachten. Tevens gaat 10% van de verkoopprijs naar Pink Ribbon.

Aantrekkelijk

Dit product is aantrekkelijk voor de oudere doelgroep omdat deze gevoeliger zijn voor blessures en overige lichamelijk klachten. Veel mensen kunnen langer bewegen en daarbij geen pijn hebben, waardoor ze een actiever leven kunnen lijden.

Inspirerend

Het inspirerende aan dit product is dat het zeer geschikt is voor oudere mensen en intensieve sporters zonder dat het dit label opgedrukt krijgt. Verder is het inspirerend dat er met natuurlijke ingrediënten hetzelfde effect kan worden bereikt als met de meer chemische varianten van dit soort producten.

Potentie

Dit product heeft zeker potentie, aangezien steeds meer mensen bewust gaan leven en vaak op zoek zijn naar gezonde producten die hierop aansluiten. Door bijvoorbeeld alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken speel je hier makkelijk op in.

Bronnen:

http://www.icepower.nl/

http://www.50plusbeurs.nl/welzijn-zorg1.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: