Gezond Fastfood

Urban nomads, mensen die weinig tijd hebben en vaak snel even een vette hap uit de muur trekken, maar het kan ook anders. Er word namelijk steeds meer gezond fastfood aangeboden. Hierbij kun je denken aan sushi, sandwiches, noodles, salades en wraps.

Aantrekkelijk

Dit gezonde fastfood is aantrekkelijk omdat er op een snelle maar toch gezonde manier gegeten kan worden. Mensen leven steeds hectischer  maar ook steeds bewuster, ze zijn op zoek naar gezond voedsel en zullen dus massaal de gelegenheid aangrijpen als deze zich voor doet.

Inspirerend

Het inspirerende is dat gezond fastfood zich heel snel verspreid, zo zijn er al kant- en-klaar pakketjes sushi en wraps te vinden in diverse supermarkten, op stations en bij benzinepompen, dit zal zich verder doorzetten met andere soorten en misschien wel compleet nieuwe gerechten.

Potentie

De potentie is duidelijk aanwezig, de vraag naar dit soort gerechten zal groeien omdat steeds meer mensen flexibel leven. Er zit ook flink wat ontwikkeling in, zoals met de sushi-pakketjes in supermarkten, wellicht krijgen we binnenkort nog meer speciale gerechten.

Bron:

http://www.sochicken.nl/lichaam/wat_is_gezonde_fastfood.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: