Fire Starter

Iedereen kent het wel, vroeger stiekem vuurtje stoken. Veel mannen vinden dit echter nog steeds leuk, ook al is er in dat geval sprake van het aanmaken van de barbecue. Maar dan sta je ergens te kamperen en begeeft de aansteker het, de winkels zijn al dicht en er is verder niemand in de omgeving. Juist dan zou je willen dat je de Fire Starter had, een coole gadget waarmee overal vuur kan worden gemaakt.

Aantrekkelijk

Het is makkelijk om overal vuur bij te hebben, dit door het Zweedse leger ontwikkelde stukje gereedschap zorgt ervoor dat je tot 12000 keer vuur kunt maken. Het is maar heel klein en dus makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Inspirerend

Dit stukje gereedschap wordt al regelmatig gebruikt in de bekende survivalprogramma’s op Discovery Channel en komt dus van pas op zowel een avontuurlijke vakantie  als bij een simpele barbecue. Ook zul je een coole indruk bij je vrienden achterlaten wanneer je op deze aparte manier de vuurkorf aanmaakt.

Toekomst

Ik denk dat dit een leuke gadget is voor avontuurlijke mannen, een aansteker blijft echter praktischer en makkelijker mee te nemen er zal dus geen enorme run op dit soort artikelen ontstaan.

Bronnen:

http://www.megagadgets.nl/fire-starter.html

http://www.militarygadgets.eu/NL/eten-en-drinken/coghlan-s-fire-starter.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: