Suunto X10

Sommige mannen vinden het geweldig, anderen kan het niets schelen, horloges. Horloges waren er in eerste instantie om de tijd aan te geven, er is echter meer. Het zogenaamde gadget-horloge met allerlei features is behoorlijk populair, er worden er steeds meer aangeboden met de meeste vreemde dingen erin. Op een site voor militaire gadgets kwam ik echter een speciaal survival-horloge tegen, de Suunto X10.

Aantrekkelijk

Dit horloge heeft een complete rugzak aan spullen aan boord, ideaal wanneer je gaat survivallen of gewoon voor de liefhebber. Het horloge kan je positie doorgeven met behulp van gps en heeft onder andere een digitaal kompas, barometer, hoogtemeter en thermometer functie.  De batterij kan 3 maanden mee mits de gps uitgeschakeld blijft.

 Inspirerend

Het is inspirerend hoeveel functies er in een horloge kunnen worden gestopt. Multifunctionaliteit is het woord wat bij dit soort producten past, de avontuurlijke man zal zeker veel aan dit soort producten hebben.

Toekomst

Er is zeer zeker een toekomst voor dit soort producten, mensen gaan vaker back2basics op vakantie en kunnen dit soort gadgets goed gebruiken om mobiel te blijven. De avonturier in ons zal bij sommige mannen blijven bestaan waardoor er altijd vraag zal zijn naar dit soort producten.

Bronnen:

http://www.militarygadgets.eu/NL/electra-navigatie/horloges/suunto-x10.html

http://www.suunto.com/X10

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: